Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Stickers

00
Aanmelden
no image
no image
no image
Ontwerp zelfklevers online

Individueel bedrukte stickers zijn een heel eenvoudig middel om meer netheid of meer aandacht in het dagelijks leven te garanderen. Ontwerp uw buiten- of binnenstickers hier online met slechts een paar klikken en profiteer van de veelzijdigheid van deze drukproducten!


Wij drukken stickers in vier verschillende maten voor u. Binnen de ronde stickers kunt u kiezen tussen een diameter van 40 millimeter of 80 millimeter. Voor de rechthoekige stickers kunt u kiezen uit een breed scala aan formaten. De ovale sticker in het formaat 145 x 95 mm is ook erg populair. De oudere generatie van jullie kent deze maat goed vanaf het moment dat het verplicht was om de landcode op de auto te plakken. Welke motieven u ook wilt laten drukken, u kunt met één klik de gewenste grootte selecteren en uw stickers online ontwerpen.

Het gratis FreeDesign-tool is voor dit doel beschikbaar. We hebben al veel geweldige lay-outs en ontwerpideeën voor je geüpload en gesorteerd op basis van gelegenheden. Een leuke sticker nodig voor je bruiloft? Geen probleem, de ontwerptool toont u enkele ideeën met slechts één klik. U wilt een serieuze reclamesticker voor uw bedrijf? Super goed! U ontvangt in een flits geschikte motieven. Het goede eraan: je kan zoveel ontwerpen maken als je zelf wil. Omdat de online ontwerper voor stickers helemaal gratis is. U hoeft alleen maar te denken aan betalen wanneer u de afdrukken bestelt.


Zelfklevers voor binnen of buiten

Waar wilt u dat uw zelfklevers later plakken? Bij ons heeft u de keuze tussen witte zelfklevende folie voor buiten of wit zelfklevend papier voor binnen. De kleeffilm heeft het voordeel dat een regenbui of andere weersinvloeden uw zelfklevers slechts een beetje kunnen schaden. Perfect zodat u uw zelfklevers online kunt ontwerpen voor de volgende guerilla-marketingcampagne hier bij Easyprint. Natuurlijk kunt u ook buitenstickers gebruiken om de hulpmiddelen van uw bedrijf te markeren. De stickers met zelfklevende film zijn ook geschikt om op verzenddozen te plakken of om producten te "merken".

Het robuuste zelfklevende papier is het standaardmateriaal voor alle zelfklevers die voornamelijk binnenshuis worden gebruikt. Veel mensen ontwerpen hun zelfklevers online om ze op jampotten, ordners of andere dingen te plakken. Je kunt natuurlijk ook een coole slogan kiezen en ze gebruiken als reclamemateriaal. Trouwens, individueel bedrukte zelfklevers zijn ook erg populair bij het geven van gepersonaliseerde kerstcadeaus op naam of uw goede wensen.


We bedrukken al vanaf 1 zelfklever

Wij bedrukken uw zelfklevers al vanaf 1 exemplaar voor u. Mensen zullen dol zijn op jouw zelfklevers voorzien van jou eigen ontwerp en ze zullen sneller opraken dan je denkt. Voor onze drukkerij is dit geen probleem, omdat we per drukopdracht tot 50.000 stuks per keer kunnen produceren. En als het sneller moet gaan, omdat Kerstmis voor de deur staat of de marketingafdeling gisteren alles zou willen hebben, kunnen wij u ook helpen. Kies gewoon de prioriteitsoptie voor een toeslag en we zullen ons haasten met het drukken en verzenden.

Maar welke variant en hoeveelheid u ook kiest, met Easyprint kunt u altijd rekenen op lage prijzen en de perfecte afdrukkwaliteit. Maak je eigen zelfklevers en laat ze afdrukken - het kan niet eenvoudiger en goedkoper!


Factsheet bekijken
Eindformaat in mm (Zet tekst en beelden 1,5 mm van de rand.)
Afgesneden overmaat 2 mm