Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Shirts met lange mouwen

00
Aanmelden
no image
no image
no image
Ontwerp online shirts met lange mouwen

Ontwerp online shirts met lange mouwen


Word zelf designer en creëer je eigen shirts met lange mouwen! Wij printen bedrijfslogo's of foto's op hoogwaardige shirts met lange mouwen. Het online ontwerpen is heel eenvoudig, je hebt geen grafische voorkennis of speciale grafische software nodig!


Met een eigen ontworpen shirts onderscheidt u zich van de massa. Ook voor bands, festivals en touroperators zijn op maat gemaakte lange mouws shirts een populair merchandising artikel. U kunt nu met weinig moeite uw eigen katoenen shirts met lange mouwen gaan ontwerpen, onze gratis ontwerptool helpt u daarbij!

Zo wordt het afdrukgebied aan de voor- en achterzijde van de shirts met lange mouwen aangegeven met een kader: U ziet in één oogopslag waar uw shirt bedrukt kan worden. In de online configurator kunt u met een paar klikken bepalen welke shirts bedrukt moeten worden. U kunt kiezen uit deze varianten:


Damesshirts

Kleuren: wit, zwart, blauw, bruin

Maten: S, M, L, XL, XXL


Herenshirts

Kleuren: wit, zwart, marine

Maten: S, M, L, XL, XXL, XXXL


Hoogwaardige stof voor zelfontworpen lange mouws shirts

Wie tijd en creativiteit in zijn eigen ontwerp investeert, verwacht terecht dat de bedrukte shirts met lange mouwen lang mooi blijven. Daarom bedrukken we alleen shirts van hoogwaardig materiaal: De herenshirts zijn gemaakt van jersey stof met een dikte van 180 g/m². De damesshirts met lange mouwen zijn gemaakt van interlockstof met een dikte van 220 g/m², die ook uit 100 procent katoenvezels is gesponnen. De damesshirts zijn licht getailleerd voor een betere pasvorm.

U kunt alle shirts in de wasmachine wassen. Zorg ervoor dat u ze op maximaal bij 30°C wast. Drogen in de droger en bleken moet worden vermeden! Als de shirts na het drogen verkreukeld zijn, kunt u ze strijken: met de binnenkant naar buiten gedraaid, zonder stoom en met een warm, maar niet te heet(!) strijkijzer.


Ontwerp shirts met lange mouwen met een digitale bedrukking

Bij het ontwerpen van uw shirts met lange mouwen moet u rekening houden met een paar kleine dingen om het beste effect uit de print te halen: de lijnen van de ornamenten, logo's of lettertypes moeten minstens 0,5 millimeter dik zijn en de lettergrootte moet minstens 11 punten bedragen. Dankzij de digitale druk zijn er nauwelijks grenzen aan de vormgeving van foto's: er kunnen relatief grote vlakken worden gedrukt. Maak je geen zorgen, de print van je zelfontworpen shirt voelt bijna als stof, het zogenaamde soft-touch gevoel is zacht en knuffelig.

En zo werkt het drukken: een inkjetprinter drukt de motieven direct op het textiel - zonder drukplaat of zeefraam. Het voordeel: U kunt ook individuele shirts bestellen, er zijn geen kosten voor individuele drukapparatuur. Voordat de drukinkt op het shirt wordt aangebracht, wordt het voorbehandeld: Het zogenaamde "Odorless Fixation Agent", een spray, zorgt ervoor dat de inkt zich optimaal aan de stof hecht. De shirts worden twee keer gedurende ruim zeven minuten bij 160°C gedroogd voor een langere houdbaarheid van de prints volgens uw specificaties. Een coating of iets dergelijks is niet nodig, de motieven zijn nu machinewasbaar en moeten voor het dragen worden gewassen!

Let op: Zwarte shirts met lange mouwen hebben een witte opdruk op het motief, zodat de kleuren getrouw worden weergegeven. Vermijd transparanties en kleurverlopen!

Met digitaal printen kunt u ook foto's op lde lange mouws shirts afdrukken, bijvoorbeeld voor een afscheidsoutfit of voor een feestje. Maak je eigen shirts met een foto van de omslag van je favoriete album. Maak fanshirts met lange mouwen met filmposters of striphelden! Wij drukken niet alleen voor particulieren, maar ook zakelijke klanten zoals sportstudio's en ambachtslieden waarderen individueel bedrukte katoenen shirts met lange mouwen. En als u vragen hebt over het ontwerp van shirts met lange mouwen of als u geïnteresseerd bent in andere textielproducten zoals t-shirts of hoodies, dan adviseren wij u graag persoonlijk aan de telefoon of in onze chat.