Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Presentatiemappen

00
Aanmelden
no image
no image
no image
Präsentationsmappen online gestalten

Belangrijke documenten worden niet alleen netjes opgeborgen in documentatiemappen, maar zijn ook direct bij de hand, dus waarom zou u niet uw eigen documentatiemap ontwerpen, met uw ontwerp of logo? Deze praktische kartonnen mappen kunnen nu heel eenvoudig online worden ontworpen in een paar klikken, en door ons worden gedrukt en verzonden! Zo eenvoudig is het!


Wij drukken uw zelf ontworpen presentatiemappen voor u op hoogwaardig, 350 g/m² dik fotodrukpapier. De mappen zijn geschikt voor DIN A4 documenten en hebben, afhankelijk van de uitvoering, twee kleppen met een één millimeter of vijf millimeter brede rug. Met een bredere rug bieden deze kartonnen mappen nog meer ruimte voor documenten, offertes, brochures, flyers of foto's.


Het ontwerpen van professionele presentatiemappen online is kinderspel

Het ontwerpen van presentatiemappen is kinderspel met het Easyprint's FreeDesign tool. U heeft geen dure beeldbewerkingsprogramma's nodig of uitgebreide grafische voorkennis in printontwerp. Start de online configurator door de gewenste versie van uw presentatiemap te selecteren. Dan is het uw beurt! Laad bijvoorbeeld met één klik uw eigen motieven, logo's of afbeeldingen in de bestaande lay-out. Vervolgens versleept u uw afbeeldingen en maakt u in een paar eenvoudige stappen het gewenste ontwerp.

Als je geen eigen foto's bij de hand hebt, is dat geen probleem. Integendeel! Easyprint biedt u een groot aantal gratis foto- en designsjablonen. Deze zijn duidelijk gerangschikt naar aanleiding van gelegenheden en onderwerpen. Het enige wat u hoeft te doen is de juiste foto of clipart te selecteren. Misschien wilt u uw presentatiemappen kleurrijker maken? Met ons FreeDesign tool kunt u dat in een handomdraai doen. Met de intuïtieve kleurenconfigurator kiest u de gewenste kleur op het scherm.

Met Easyprint kunt u ook de voor- en achterzijde van uw mappen aanpassen. Selecteer gewoon de gewenste optie in de tool. Dit laat nog meer ruimte voor uw creativiteiten. De schoonheid ervan: Met het FreeDesign tool kunt u zo lang als u wilt gratis werken aan de perfecte presentatiemap. Het ontwerp is gratis. U betaalt alleen voor het drukwerk!


Maak documentiemappen voor uw organisatie of klanten

Achter de ietwat sobere term "presentatiemappen" schuilt een heel universum aan gebruiksmogelijkheden. De mappen worden veel gebruikt in het onderwijs en het bedrijfsleven, gedrukt in bedrijfsmotieven, en zijn perfect voor het presenteren van aanbiedingenen offertes aan klanten of voor het verzamelen van alle belangrijke documenten samen. Als u een makelaarskantoor heeft, zijn presentatiemappen ideaal voor het stijlvol presenteren van eigendommen en aanverwante documenten.

Natuurlijk kunt u ook presentatiemappen maken voor verschillende bedrijfsafdelingen of onderwijsinstellingen. Het verzamelen van belangrijke documenten in een stijlvol en gedefinieerd uiterlijk geeft uw hele organisatie een veel professionelere look.

Het maakt niet uit welke optie u kiest en hoe u uiteindelijk uw presentatiemappen ontwerpt: Wij van Easyprint zorgen voor professioneel drukwerk en zorgen voor topkwaliteit tegen redelijke prijzen. Dit geldt voor bestellingen van één stuk, maar ook voor bestellingen tot 100 mappen.