Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Aanmelden
ONTWERP NU ONLINE

Potloden

Voorzie uw werknemers van potloden met uw naam of logo erop. U kunt dit klassieke schrijfgerei eenvoudig en zelf ontwerpen met ons online ontwerptool.

Gebruik gratis templates

Met slechts een paar klikken kunt u onze ontwerptemplates aanpassen. Hier vindt u een verscheidenheid aan ontwerpen voor elke branche!

Maak je eigen ontwerp

Ben je creatief door passie en heb je geen voorbeelden nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Upload jouw eigen ontwerp

Heb je al een geweldig ontwerp gemaakt? Gewoon uploaden en je bent klaar!

Potloden-Sjablonen voor bedrijfstakken
Potloden zelf ontwerpen en laten bedrukken

Potloden als giveaways op beurzen of in winkels zijn zeer gewild bij de klanten. Iedereen kan altijd wel een potloden gebruiken om thuis even iets op te schrijven, op kantoor snel even iets te schetsen of te tekenen of om de standen bij spelletjes onderweg te noteren. Bovendien zijn potloden met een eigen opdruk een mooie attentie bij jubilea of huwelijken. Of je voorziet de mensen op kantoor van eigen potloden. Hier kun je zelf je eigen potloden ontwerpen en professioneel laten bedrukken. Voor het ontwerp heb je alleen maar een smartphone of computer en wat creatieve ideeën nodig om gelijk aan de slag te kunnen gaan.

Potloden met een natuurlijke uitstraling en vlakgom

Voor je ontwerpen kun je uitgaan van onze klassieke zeshoekige potloden in gelakt hout voor een natuurlijke uitstraling. Bovendien hebben de potloden ook nog een handig vlakgommetje. Met zo'n potlood kun je vliegensvlug notities maken of snel iets schetsen of tekenen. Als je een streep te veel tekent, haal je hem zo weer weg met de vlakgom.


Wij drukken je belettering voor het potlood in volle kleur in zwart of in een gewenste kleur. Je hebt daarvoor de beschikking over een bedrukbaar oppervlak van 70 x 3 millimeter. Dat is genoeg ruimte voor de naam van je bedrijf, een vlot citaat of een slogan.


Dankzij de hoge kwaliteit van de potloden zijn ze ook geschikt voor de verkoop. Zo kun je potloden ontwerpen met je eigen citaten en ze verkopen in je boetiek of winkel.

Met een paar muisklikken heb je een eigen bedrukt potlood

Zo gemakkelijk is het om een potlood te ontwerpen. Open een browser op je computer of je smartphone. Meld je vervolgens gratis aan voor de FreeDesign-tool. En met slechts één muisklik start je het ontwerp. In de tool heb je onmiddellijk de beschikking over de nodig aantrekkelijke sjablonen voor je ontwerp. Als je geen tijd wilt verliezen, kun je een passend sjabloon kiezen dat je aanpast met een eigen tekst en het potlood is al klaar om te worden bedrukt. Natuurlijk kun je de tool ook zonder sjablonen gebruiken. Het mooiste is, dat de tool gratis is. Je hebt dus geen dure software nodig en je hoeft ook niets te weten van ontwerpen. Ga aan de slag en probeer het gewoon uit! Pas als je het potlood met je eigen ontwerp bestelt, ontstaan er kosten.