Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Plastic kaarten

00
Aanmelden
no image
no image
no image
Ontwerp online plastic kaarten

Of het nu in de fitnessclub, in de bakkerij of bij concerten is, ID of klantenkaarten kunnen zeer veelzijdig worden gebruikt. Met Easyprint kunt u online uw eigen plastic kaarten ontwerpen en door ons laten drukken aan de beste prijzen.


Wij drukken uw motieven op kaarten van hoogwaardig kunststof. Het formaat van 85,6 x 54 millimeter komt overeen met het formaat van een standaard creditcard. De door u ontworpen plastic kaarten passen comfortabel in elke portemonnee of kaarthouder. De praktische kaarten kunnen op verschillende manieren worden gebruikt en bieden uw klanten of medewerkers een echte meerwaarde. In onze moderne drukkerij kunnen wij zowel exclusieve edities van 25 kaarten als grotere bulkbestellingen tot 500 plastic kaarten drukken.


Ontwerp met gemak professionele plastic kaarten

Het zelf ontwerpen van professionele plastic kaarten is nog nooit zo eenvoudig geweest. U start ons gratis FreeDesign tool en kunt direct online beginnen met het ontwerpen van uw kaarten. Er zijn veel extra gratis fotosjablonen beschikbaar. Om de enorme selectie niet uit het oog te verliezen, hebben we de foto's al thematisch voor u voorgesorteerd. Als je bijvoorbeeld clubkaarten voor je sportvereniging wilt maken, vind je inspirerende motieven in de sectie Sport & Fitness. Wilt u VIP-tickets voor concerten opmaken, dan zijn de thema's Kunst & Cultuur de beste keuze. Naast mooie fotomotieven biedt de online configurator ook een verscheidenheid aan achtergronden. Om uw creatie af te ronden zijn er ook cliparts, die u ook met één klik kunt invoegen.

Het goede eraan: Onze ontwerpsjablonen zijn gratis en passen zich perfect aan aan het gekozen formaat van uw plastic kaarten. U hoeft geen voorkennis te hebben van drukwerk of webdesign, u kunt het FreeDesign tool intuïtief gebruiken. Als u al over eigen sjablonen, logo's of ontwerpen beschikt, kunnen deze eenvoudig worden geüpload.

Met uw eigen motieven en de gratis sjablonen van Easyprint heeft u alle mogelijkheden om uw creatieve strepen de vrije loop te laten. Overigens zijn de voor- en achterzijde van de plastic kaarten in hun geheel voor u beschikbaar om te ontwerpen. En: Ontwerpen is volledig gratis. U kunt blijven proberen tot u de perfecte lay-out vindt. Pas als u de plastic kaarten in bestelling zet, wordt u gevraagd het product te betalen.


Waarvoor u de zelfontworpen plastic kaarten kunt gebruiken

Het praktische aan plastic kaarten is hun veelzijdigheid. Deze eenvoudige maar efficiënte kaarten worden vaak gebruikt als identiteitskaart voor VIP-ruimtes. Met een handtekening met een geschikte pen is de kaart perfect als toegangskaart voor clubs of VIP-ruimtes.

De plastic kaarten kunnen ook als klantenkaart worden gebruikt. Met het FreeDesign tool kunt u met een paar klikken uw logo of slogan in de lay-out invoegen en perfecte klantenkaarten maken! Ook verenigingen, sportclubs of fitnessclubs gebruiken graag plastic kaarten. De kaarten zijn voorzien van het clublogo en staan voor professionele lidmaatschapskaarten. Met Easyprint maakt u zelf in een handomdraai kaarten voor uw club. Overtuigd? Begin dan hier en ontwerp uw plastic kaarten eenvoudig online!