00
Aanmelden
ONTWERP NU ONLINE

Knuffeldekens

Ontwerp je eigen gezellige deken. Je kan vrienden, familie of zelfs de gasten van jouw horecaruimte inspireren, comfortabel voor buiten. Ontwerp een individueel cadeau of gewoon voor jezelf?

Gebruik gratis templates

Met slechts een paar klikken kunt u onze ontwerptemplates aanpassen. Hier vindt u een verscheidenheid aan ontwerpen voor elke branche!

Maak je eigen ontwerp

Ben je creatief door passie en heb je geen voorbeelden nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Een afgewerkt ontwerp uploaden

Heb je al een geweldig ontwerp gemaakt? Gewoon uploaden en je bent klaar!

Knuffeldekens-Sjablonen voor gelegenheden

Plaids online ontwerpen en laten bedrukken

Je hebt een leuk idee voor een eigen ontwerp voor een gezellige plaid? Misschien heb je wel een restaurant of café met terras en je wilt plaids met je corporate design laten maken? Of ben je op zoek naar een heel persoonlijk geschenk voor een verjaardag, een huwelijk of voor de Kerst? Dan kun je hier bij easyprint meteen aan de slag gaan en met een paar muisklikken gezellige plaids ontwerpen met je eigen motieven, foto's of teksten. Je zult zien dat het waarschijnlijk nog nooit zo eenvoudig was hoogwaardige en uitstekend afgewerkte plaids te ontwerpen.

Heerlijk zachte fleece plaids voor jou of je gasten

Om je plaids te ontwerpen heb je bij ons de beschikking over 1.300 x 1.800 mm aan ruimte. Dit is de ruimte die de superzachte plaids van 100% polyester je bieden. Het materiaal heeft een gewicht van 250 g/m², is onderhoudsvriendelijk en kan in de wasmachine op 30 °C. Let wel op de wasvoorschriften op de plaid zodat je drukmotief ook na meerdere keren wassen niet vervaagt en de plaid mooi zacht blijft aanvoelen. De plaids zijn gecertificeerd volgens ÖkoTex 100 Ook kinderen kunnen de plaids zonder problemen gebruiken. Het materiaal en de verwerking zijn overigens van zeer hoge kwaliteit. Je kunt de dekens ook als reseller in je eigen winkel verkopen.


Bij het ontwerp van je drukmotieven hoef je overigens geen rekening te houden met afloop. Dat doet de tool van zelf.

Het is kinderlijk eenvoudig om een zelf een plaid te ontwerpen.

Heb je je wel eens afgevraagd hoe foto's of afbeeldingen op een plaid worden gedrukt? Met de gratis FreeDesign-tool heb je nu het antwoord. Dure software? Niet nodig. Kennis van design? Ook niet. Je hoeft je alleen maar gratis aan te melden en de tool starten. Alles stappen spreken voor zich en zijn gemakkelijk te volgen. Upload met een paar muisklikken je foto's uit een bestand voor afbeeldingen op je smartphone of op je computer. Nog gemakkelijker gaat het met onze gratis sjablonen. Snel een keuze maken, nog even afstemmen en je kunt je plaids laten bedrukken. Als je met je eerste ontwerpen niet echt tevreden bent, is dat ook geen probleem. Het gebruik van het FreeDesign-tool is immers gratis. Pas als je de opdracht verstuurt, ontstaan er kosten. Probeer het gewoon een keertje uit om je eigen plaid online te ontwerpen en dan te laten bedrukken.