Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Tafelsets

00
Aanmelden
no image
no image
no image
Ontwerp tafelsets online | Easyprint

Een mooi gedekte tafel is gewoon onderdeel van een goede maaltijd. En stel je voor hoe mooi je tafels zijn gedekt als je zelfontworpen placemats er op liggen! Met Easyprint kunt u direct online gaan ontwerpen!


Papieren placemats zijn meer dan een standaardproduct. Met Easyprint kunt u zelf bepalen hoe uw placemats er uit zullen zien. Hier kunt u een ontwerper worden en heeft u niet eens veel voorkennis of een duur beeldbewerkingsprogramma nodig. Wij drukken uw creatie op 297 x 420 millimeter hoogwaardig offsetpapier met een dikte van 90 g/m². Het papier is gegarandeerd geschikt voor laser- en inkjetprinters en kopieerapparaten. Zo kunt u hier bijvoorbeeld de basislay-out maken met het FreeDesign tool en later zelf de placemats met individuele berichten bedrukken. Zo heeft u nog meer ontwerpmogelijkheden.


Ontwerp in een handomdraai uw eigen papieren placemats online!

Met het FreeDesign tool van Easyprint is het super eenvoudig om zelf papieren placemats te ontwerpen. Start gewoon de configurator en ga aan de slag! Voeg met een paar klikken uw eigen foto's, afbeeldingen of illustraties toe aan het sjabloon. Het volledige oppervlak van 297 x 420 millimeter staat tot uw beschikking voor uw creatieve ideeën. Als u de placemats voor uw restaurant wilt ontwerpen, raden wij u aan om ook uw logo op de placemats te drukken. Uw logo, maar ook slogans of andere typische elementen voor uw locatie mogen hier dus niet ontbreken. Wilt u een specifieke achtergrondkleur? Geen probleem. Eén klik in het designtool en u heeft de beschikking over een breed scala aan kleuren. Als u al een huisstijl gebruikt, kunt u ook een specifieke kleur met een kleurcode in de configurator invoeren. Houd er rekening mee dat de kleur kan variëren door de conversie van RGB naar CMYK!

Is alle ruimte achteraf nog steeds niet naar uw smaak ingericht? Gebruik dan gewoon een van de vele mooie foto- of designsjablonen. In een mum van tijd kunt u ze gebruiken om geschikte placemats te ontwerpen voor Kerstmis, bruiloften of voor de zomer. Hoewel er zoveel zijn om uit te kiezen, is het gemakkelijk omdat we de ontwerpen al hebben gesorteerd op thema en gelegenheid. Een tip: brutale en grappige cliparts kunnen een bestaand ontwerp nog leuker maken.

En nog een tip: u kunt niet alleen de voorkant van uw placemats ontwerpen, maar ook de achterkant als u dat wilt. Dit geeft u nog meer ruimte voor uw creativiteit.


Bedrukbaar papier geschikt voor kopieermachines - perfect voor verdere verwerking

Het papier van uw placemats kan na het printen nog verder worden ontworpen met Easyprint. U kunt dus met een standaard A3-printer op de placemats printen of ze in een kopieermachine verwerken. Dit maakt de placemats ideaal als u alleen een bepaalde lay-out wilt printen, maar later ook weekaanbiedingen, dagmenu's of een hint voor een heerlijk dessert wilt printen. Ook voor evenementen zoals bruiloften of gala's kunnen de placemats worden gepersonaliseerd of opnieuw worden geïndividualiseerd in uw eigen printer.

De placemats die u ontwerpt zijn verkrijgbaar vanaf 25 stuks. Optioneel kunnen we de kop van de sets verlijmen op blokken van 25 of 50 stuks. U kunt tot 250 stuks in één keer bestellen. Begin nu met het ontwerpen van uw unieke placemats!