Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Muurfoto's

0
Aanmelden
no image
no image
no image
Ontwerp online fotowandplaten

Wandfoto's bieden u talloze mogelijkheden om ruimtes opnieuw in te richten en een groot effect te bereiken. Of u nu thuis bent of op kantoor, met Easyprint kunt u op veel verschillende manieren uw eigen fotowand maken.


Wij kunnen zes verschillende soorten wandfoto's maken met uw motieven en deze afdrukken op verschillende materialen. Als u de foto's slechts tijdelijk wilt presenteren, is de voordelige dubbelwandige plaat met een dichtheid van 450 g/m² en een materiaaldikte van 2,5 millimeter ideaal. Als u bij het ophangen van uw foto's vooral op een eenvoudige manier wilt werken, raden wij u lichtgewicht schuim aan met een dichtheid van 635 g/m² en een dikte van vijf millimeter. Hardschuim is zeer geschikt voor permanente wandmontage. Het heeft een dichtheid van 5.000 g/m² en is daardoor zeer stabiel. Met tien millimeter is de wandafbeelding iets dieper. Het printen van uw wandafbeeldingen op Aludibond zorgt voor een bijzondere uitstraling. Het speciale materiaal geeft uw foto's nog meer diepte. Aludibond is verkrijgbaar in wit of zilver met een gramgewicht van 3500 g/m² en een diepte van drie millimeter. De print op helder plexiglas XT (acrylglas) geeft een extra optisch effect. Het motief wordt "achter" het glas gedrukt, waardoor er een speciaal diepte-effect ontstaat.

Wij kunnen al uw foto's afdrukken, zowel in liggend als in staand formaat. Afhankelijk van de materiaalkeuze is ook dubbelzijdig printen mogelijk. Het printen zelf gebeurt in het beproefde CMYK-vierkleurenproces. Hierdoor kunnen foto's perfect en in hoge glans worden gereproduceerd. CMYK + wit is ook mogelijk, bijvoorbeeld om optimaal in zilver op plexiglas of Aludibond te printen.

Op verzoek kunnen we de hoeken van uw muurfoto's afronden. Optioneel kunt u ook hoekgaten selecteren, zodat uw foto's eenvoudig kunnen worden opgehangen. Praktische accessoires zijn zuignappen, hechtingsplaatjes of roestvrijstalen afstandhouders. U selecteert eenvoudig de producten in de configurator.


Maak fotowanddecoratie zonder voorkennis en eigen software

Met Easyprint kunt u met een paar klikken online uw eigen wandfoto's maken. Het enige wat u nodig heeft is een computer met een internetverbinding en digitale foto's. Start dan het gratis FreeDesign tool. De bediening wijst zichzelf uit en is daardoor zeer eenvoudig. U kunt uw foto's uploaden naar de geselecteerde lay-out of de tekstverwerker gebruiken om slogans of spreuken toe te voegen aan uw eigen creatie.

Als u uw wanddecoratie wilt perfectioneren, is onze uitgebreide beelddatabase beschikbaar in het gratis FreeDesign tool. Daar vindt u enkele duizenden sjablonen en foto's voor gratis gebruik in de tool.

Probeer gewoon verschillende variaties van uw wanddecoratie uit voordat u ze door ons laat drukken. Al uw pogingen zijn gratis, u kunt ze optimaliseren tot u volledig tevreden bent. Pas als u de producten bestelt, maakt u kosten.


Perfecte fotocadeau of indrukwekkende wanddecoratie in het bedrijf

Het afdrukken van een foto op Aludibond is een mooi cadeau-idee voor Kerstmis, verjaardagen of een bruiloft. Als u op deze manier uw eigen fotocadeaus wilt maken, dan is Easyprint de plek voor u. Wij kunnen ook individuele wandfoto's voor u afdrukken.

Onze online drukkerij is ook perfect voor bedrijven. Als u behangpapier voor beurzen, evenementen of voor uw kantoor of bedrijfspand wilt printen, kunnen wij per bestelling tot 50 stuks voor u aanmaken.

Maak nu uw eigen wandfoto's online en laat ze goedkoop en in topkwaliteit afdrukken bij Easyprint!


Je bent welkom om nog creatiever te zijn: Met het FreeDesign tool kunt u ook individueel posters, canvasdoeken of een fotoboek maken.