Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Mokken

00
Aanmelden
no image
no image
no image
Ontwerp je mokken online

Als u bekers wilt laten bedrukken, met Easyprint is het kinderspel. Met slechts een paar klikken in het FreeDesign tool kunt u uw individuele bekers online ontwerpen. Naast de klassieke witte keramiek zijn er ook zwarte Magic keramiek verkrijgbaar voor zeer speciale verrassingseffecten.


Wij drukken uw gewenste motieven voor u op hoogwaardige keramische bekers met een hoogte van 95 en een diameter van 82 millimeter. Voor uw creatieve ideeën staat een drukoppervlak van 210 x 95 millimeter ter beschikking.

U kunt kiezen tussen klassieke witte keramiek en zwarte keramiek. Het voordeel van de witte mokken is de witte ruimte, die uw printmotief perfect accentueert. Bovendien ziet wit keramiek er altijd aantrekkelijk uit. Kiest u voor Magisch keramiek, dan is het een speciaal keramiek waarvan de kleur verandert onder invloed van de warmte. Op het eerste gezicht lijkt het bijvoorbeeld op een gewoon zwart koffiekopje. Als u deze echter met warme koffie, thee of een andere warme drank vult, verdwijnt het zwarte oppervlak en verschijnt uw motief. Magische keramiek is dus ideaal als u klanten, vrienden of familie echt wilt verrassen.


Geen dure grafische software nodig: gewoon online je bekers ontwerpen

Het enige wat je nodig hebt om je mokken te ontwerpen met Easyprint is een internetverbinding, je computer en creatieve ideeën. Dan ben je klaar om te gaan. Het gratis FreeDesign tool is zelfverklarend en biedt u talloze mogelijkheden om optimaal gebruik te maken van het afdrukgebied. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk uw eigen foto's uploaden en prachtige fotobekers maken voor verjaardagen of jubilea. Of gebruik de handige teksteditor om een slogan op de mok te plaatsen.

Als je geen eigen foto's bij de hand hebt, maakt het FreeDesign tool het je gemakkelijk. Het tool geeft je gratis toegang tot de enorme Easyprint beeldbank. De afbeeldingen zijn gesorteerd op thema's en motieven, zodat u snel de juiste afbeelding kunt vinden om in uw lay-out in te voegen.

U kunt zoveel kopjes ontwerpen als u zelf wilt met het FreeDesign tool. Alleen als u zeker bent en de drukopdracht naar ons opstuurt, ontstaan er voor u kosten. Het gebruik van de FreeDesign tool en het opslaan van verschillende ontwerpen is volledig gratis.


Verschillende toepassingen voor individueel ontworpen bekers

Mokken met individuele tekst en motief zijn perfecte fotocadeaus voor verjaardagen, bruiloften of jubilea. Met Easyprint kunt u ook slechts één beker met uw ontwerp laten bedrukken. Dit maakt ons de perfecte drukpartner voor het maken van onmiskenbare unieke items! Maar ook als u meer bekers wilt, heeft onze onlinedrukkerij voldoende capaciteit en kan ze per bestelling tot 250 bekers voor u produceren. Dit maakt ons aanbod ideaal voor bedrijven die hun koffiekeuken willen uitrusten met bekers in hun huisstijl. Wij kunnen ook mokken voor u bedrukken, die u als kerstcadeau's aan uw medewerkers uitdeelt. Dankzij de hoge drukkwaliteit zijn de zelfontworpen bekers ook geschikt voor wederverkopers of winkels die creatieve producten willen verkopen.


Start nu het FreeDesign tool en ga aan de slag. Online mokken ontwerpen is kinderspel met Easyprint en ook nog eens goedkoop!