Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Horecablokken

00
Aanmelden
no image
no image
no image
Ontwerp online horecablokken

Zelfs in het tijdperk van de tablet en de smartphone is het goede oude schrijfblok in de horeca en gastronomie verre van achterhaald. Met Easyprint kunt u online uw eigen persoonlijke schrijfblocs ontwerpen en door ons laten drukken in grote hoeveelheden.


Wij drukken de door u ontworpen schrijfblokken op 90 g/m² dik offsetpapier. Het papier is geschikt om te bedrukken. Zo kunt u de afzonderlijke vellen na het scheiden van het blok met een kantoorprinter verder verwerken.

Wij drukken voor u schrijfblokken in 25 of 50 vel in het klassieke 70 x 140 mm formaat. De blokken zijn aan de bovenzijde verlijmd zodat de vellen gemakkelijk te scheiden zijn.


Ontwerp uw eigen horecablokken met gemak

Eigen ontworpen schrijfblocs zijn kinderspel met het gratis FreeDesign tool van Easyprint. Gewoon de tool starten, het gewenste product selecteren en het creatieve in u kan u gaan aanwenden.

U heeft geen dure beeldbewerkingssoftware of grafische voorkennis nodig. Onze tool is gratis en zelfverklarend, dus "ready to start"!

Laad bijv. het logo van uw restaurant, uw bar of uw biertuin comfortabel met de Uploader in de indeling van uw blok. Gebruik achtergrondkleuren in de huisstijl van uw bedrijf en professionaliseer uw kelnersblokken. Als u meer tekst wilt toevoegen, maakt de tekstverwerker het u gemakkelijk. Met een paar klikken selecteert u het lettertype, de kleur en de grootte die u wilt.

Heb je meer inspiratie nodig om het ontwerp van je schrijfblokken te pimpen? Gebruik dan onze gratis templates, illustraties, clipart of afbeeldingen. Ze zijn voor u beschikbaar via onze enorme beelddatabank. Selecteer gewoon de gewenste afbeelding op basis van de gelegenheid of het thema en voeg deze toe aan uw ontwerp.

Goed nieuws: Al je pogingen zijn gratis. U kunt het ontwerp van uw blokken verfijnen tot u echt tevreden bent. Pas als u de bestelling heeft verstuurd en wij zorgen voor het drukwerk, maakt u kosten.


Schrijfblokken in de huisstijl van uw café, restaurant of taverne

Het maakt altijd een professionele indruk als serveersters met professioneel ontworpen blokken werken. Kelnersblokken in uw eigen ontwerp zijn geschikt voor elke vorm van catering. Vaak zijn ze ook een praktische aanvulling op elektronische opnameapparatuur.

Onze klanten zijn onder andere bars, restaurants of bistro's, maar ook cafés, tavernes of drankexploitanten op volksfeesten of evenementen. Ze waarderen allemaal de eenvoud, snelheid en professionaliteit waarmee ze online hun eigen schrijfblokken kunnen ontwerpen.

Start nu met uw eigen ontwerp en maak uw eigen persoonlijke schrijfblok voor uw restaurant. Wij zorgen voor een uitstekende bedrukking tegen een zeer eerlijke prijs! Wij drukken vanaf 25 stuks, maar onze drukkerij kan gemakkelijk tot 500 blocs per bestelling voor u drukken!

Ontwerpen is leuk en makkelijk met het gratis FreeDesign tool! Niet? Begin opnieuw en ontwerp ook je eigen brochures, je kalender, briefpapier, plakbriefjes en visitekaartjes, ...!