Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Fotowenskaarten

00
Aanmelden
no image
no image
no image
Ontwerp online fotowenskaarten

Kerstwensen of verjaardagswensen kunnen stijlvol worden verzonden met een wenskaart. Maar wat dacht u van zelf ontworpen kaarten? Bij Easyprint kunt u uw individuele wenskaarten online ontwerpen en voordelig laten drukken!


Wij maken wenskaarten in de klassieke wenskaartenformaten DIN A6 (105 x 148 millimeter), DL (105 x 210 millimeter) en DIN A5 (148 x 210 millimeter). Met een wenskaart in DIN A6 kiest u het meest populaire formaat. Als u de kaarten in een lange enveloppe wilt versturen, is DL het beste formaat.

Wij kunnen alle kaarten in liggend of staand formaat drukken. U heeft de keuze om alle vier de pagina's te ontwerpen of de binnenkant leeg te laten. De laatste optie heeft het voordeel dat u daar later met de hand uw persoonlijke groeten kunt schrijven of, afhankelijk van uw papierkeuze, kunt bedrukken met een standaardprinter.

Er zijn vier papiersoorten waaruit u kunt kiezen voor uw wenskaarten. Standaard drukken wij uw wenskaarten af op 350 grams dik papier. Als u wilt dat uw kaarten er nog eleganter uitzien, raden wij u 400 g/m² premium gecoat gestreken papier aan. Wilt u uw kaarten later zelf nog te handtekenen, kies dan voor het 400 grams offset papier. Wij bieden u ook wit gerecycled papier in een grammage van 300 g/m² aan als de bescherming van de natuur u nauw aan het hart ligt.

Plastificatie (laminatie) is vooral aan te raden voor wenskaarten met foto's. U heeft de keuze tussen glanzende of matte folie, die wij gebruiken om de kaarten te lamineren. Om ook het oppervlak van uw producten speciaal te maken en te laten voelen, kunt u kiezen tussen een soft-touch of linnen textuurfolie.


Maak moeiteloos uw eigen wenskaarten met persoonlijke foto's

Met ons gratis FreeDesign tool heeft u alleen een computer met internettoegang en uw foto's nodig om uw wenskaarten te ontwerpen. Met een paar klikken kunt u het gewenste formaat selecteren en vervolgens de pagina's ontwerpen. U hebt geen grafisch voorkennis nodig om met het FreeDesign tool te werken. Alle stappen zijn makkelijk en vanzelfsprekend.

U uploadt uw foto's in de lay-out van uw kaart. Als u tekst wilt toevoegen, is dat ook heel eenvoudig. Start de tekstverwerker en selecteer de gewenste letterkleur en het gewenste lettertype.

Om de laatste hand te leggen aan uw wenskaarten kunt u ook gebruik maken van onze enorme fotodatabase. Hier heeft u talloze sjablonen en foto's tot uw beschikking. Het gebruik is natuurlijk volledig gratis. Om het u gemakkelijker te maken de juiste afbeeldingen te vinden, zijn de foto's gesorteerd op thema en gelegenheid.


Verras vrienden en klanten met zelfontworpen wenskaarten

Wat dacht u van het maken van uw eigen wenskaarten met mooie motieven van uw laatste vakantie en om deze als persoonlijke wenskaart te versturen voor verjaardag, bruiloft of andere gelegenheden? Met Easyprint is uw persoonlijke wenskaart snel gemaakt en hoeft u nooit meer uw toevlucht te nemen tot saaie kerstkaarten, bedankkaarten of uitnodigingskaarten.

Natuurlijk is het met Easyprint ook een geweldige manier om uw klanten een gepersonaliseerde kerstkaart of wenskaart te sturen. Voeg met een paar klikken uw logo toe aan de kaart of gebruik een foto van uw team voor de kerstwensen. Laat uw creativiteit de vrije loop met het gratis FreeDesign tool!

Maak nu online uw eigen wenskaarten en laat Easyprint ze voor u drukken!


Wilt u meer producten maken met uw ontwerpen? Gebruik dan het FreeDesign tool om je persoonlijke fotoboek of fotokalender te ontwerpen!


Factsheet bekijken