Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Fotomokken

00
Aanmelden
no image
no image
no image
Ontwerp online je fotomokken

Wat mag er 's morgens niet ontbreken? Een kop warme, stomende koffie. De wake-up drink van een individueel bedrukte fotomok smaakt nog beter. Wij drukken uw motief op mokken. Het ontwerp van uw fotomok is heel eenvoudig met onze gratis tool en er zijn geen grenzen aan uw verbeelding!


Je houdt het meerdere keren per dag in je handen, het is een van de eerste dingen die je 's ochtends aanraakt: je koffiekopje. Het zou best cool zijn om een ​​afzonderlijk artikel te hebben in plaats van een massaproduct, nietwaar? Wij drukken fotomokken volgens uw ontwerpen - u kunt de mokken laten bedrukken met een foto, tekst of logo.

U hebt geen voorkennis of speciale software nodig om uw mok online te ontwerpen: Met onze handige online configurator kunt u bepalen hoe uw individueel geprinte mok eruit moet zien met één muisklik. Het ontwerp van uw fotomok is volledig gratis. Alleen wanneer u de mokken besteld, maakt u kosten - en deze zijn lager dan u misschien denkt! Omdat we een van de grootste online drukkerijen in Europa zijn en professionele printkwaliteit bieden tegen de scherpste prijs.


Ontwerp fotomokken met afbeeldingen, tekst of logo's

Onze kopjes zijn gemaakt van hoogwaardig, wit keramiek, hebben een diameter van ruim acht centimeter en een hoogte van negen en een halve centimeter. 300 milliliter past erin - genoeg koffie om zelfs de grootste ochtendmoffel een cafeïne-kick te geven. Een 95 x 210 millimeter oppervlak is beschikbaar voor uw gewenste motief. Houd er rekening mee dat foto's en afbeeldingen niet groter mogen zijn.

Stuur ons uw afdrukbestand in een minimale resolutie van 300 dpi als PDF, JPEG of TIFF in CMYK-kleurmodus met het kleurprofiel ISO Coated V2, Fogra 39. Let op: vanwege het afdrukproces kunnen geen transparanten, steunkleuren of speciale kleuren worden afgedrukt op mokken. Houd hier rekening mee bij het maken van uw sjabloon.


Versterk het gevoel van samenhorigheid: zelf ontworpen fotomokken op kantoor

Met individueel bedrukte bekers kunt u meteen zien welke collega zijn beker al heeft teruggezet in de vaatwasser! Als u het gemeenschapsgevoel in uw bedrijf wilt versterken, laat dan een hele set fotomokken bedrukken met uw bedrijfslogo of naam. De afgedrukte fotocups in de bedrijfslook van het bedrijf hebben verschillende voordelen: ze versterken het gevoel van samenhorigheid in het bedrijf en zorgen tegelijkertijd voor een uniforme en professionele uitstraling - tot in het kleinste detail! Stel je voor dat je een belangrijk klantenbezoek hebt, een vergaderruimte met uniforme kopjes bedrukt in de bedrijfskleuren ziet er net iets professioneler uit dan een gewoon set mokken.


Het perfecte cadeau: fotomokken met individuele bedrukking

Carpe Diem: Laat je motto op je eigen mok drukken, je wordt er elke ochtend aan herinnerd! En je hebt vast deze ene vriend die altijd dezelfde zin zegt. Wat dacht je ervan om zijn favoriete gezegde op een zelf ontworpen mok te laten drukken en hem de gepersonaliseerde mok als persoonlijk cadeau te geven op zijn volgende verjaardag?


Magisch keramiek - de verrassing op de fotomok

Overigens: we drukken niet alleen normale koffiemokken. Onze magische keramische fotomokken zijn een echte verrassing. Magisch keramiek is een speciaal keramisch materiaal dat verkleurt bij verhitting. De basiskleur van de Magic keramische bekers is zwart. Zodra je ze met een warme drank vult, wordt de mok wit en verschijnt je eerder afgedrukte letters of motief. Een geweldig idee voor het afscheid van de vrijgezel (dan met een warm motief!) Of de feesttafel op de bruiloft (dan misschien beter met een romantisch motief) - uw gasten zullen zeker iets hebben om over te praten.