Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Flesopener

00
Aanmelden
no image
no image
no image
Ontwerp online uw flessenopener

Iedereen heeft een flessenopener nodig - niet voor niets behoren eigen ontworpen flessenopeners tot de meest populaire reclameproducten. Maak nu uw persoonlijke flessenopener met uw bedrijfslogo als promotieartikel of persoonlijk geschenk met onze gratis tools, het is eenvoudig!


Op onze hoogwaardige flessenopeners heb je ongeveer 33,3 vierkante centimeter voor jouw ontwerp tot je beschikking! Gebruik deze ruimte voor jouw reclameboodschap of informatie over jouw bedrijf zoals adres of openingstijden. Wij bedrukken flessenopeners met een stevige kunststof behuizing en een metalen oogje waarmee flessen met kroonkurken snel en zonder veel moeite geopend kunnen worden. Met deze bedrukte flessenopener bewijs je ook jouw gevoel voor praktische zaken: Met de geïndividualiseerde flessenopener kun je niet alleen flessen openen, maar ook weer sluiten! De flessenopener kan over de hals van de fles worden geschoven en sluit de fles weer af: de drank wordt minder snel muf en in de zomer kunnen wespen of andere insecten niet in de hals van de fles kruipen.


Flessenopener met reclame in verschillende kleuren

De flessenopeners zijn verkrijgbaar in het wit. Onze tip: kies bewust de kleur. Wanneer je tekst en logo's wilt afdrukken, is deze kleur een goede keuze. Lettertypes zijn vooral goed leesbaar wanneer je ze in het zwart drukt. Contrasterende en complementaire kleuren hebben ook een groot effect: een groen lettertype op een rode achtergrond is bijvoorbeeld bijzonder opvallend, net als een geel logo op een blauwe achtergrond.


Flessenopener met foto

Je wil een kleine foto afdrukken op jouw zelfontworpen flessenopener? Geen probleem, activeer gewoon de optie "4/0-kleurige CMYK". Met de beproefde CMYK-vierkleurendruk kan je ook fijne kleurverlopen zoals op foto's en afbeeldingen in druk zo getrouw mogelijk weergeven. Let er bij het maken van uw drukbestand op dat alle afbeeldingen de gewenste resolutie hebben. Anders ziet de afdruk er "pixelachtig" en wazig uit! Flessenopeners met fotoafdruk zijn een leuk idee als cadeau voor jouw gast, maar ze zien er ook goed uit voor een vrijgezellenfeest. En voor drankhandelaren, bars en drankproducenten is een zelfontworpen flesopener bijna een must!


Gratis sjablonen voor bedrukte flessenopeners

In onze gratis ontwerptool kan je jouw ontwerp op een schematische tekening bekijken en eenvoudig met de muis verplaatsen. Wanneer je geen geschikt fotodesign bij de hand hebt of wanneer je nog steeds geen ontwerpelementen hebt, raden wij je aan een kijkje te nemen in onze mediadatabank. Blader door onze foto's, cliparts en illustraties en laat je inspireren om je eigen flessenopener online te ontwerpen. Al onze ontwerpsjablonen zijn gratis - en zelfs het ontwerp kost je geen cent: Het gebruik van onze ontwerptool is ook gratis. Kosten ontstaan alleen wanneer je jouw drukopdracht voor jouw zelfontworpen flessenopeners goedkeurt en naar ons toestuurt als bestelling. Heb je vragen over het online ontwerpen van flessenopeners? Bel ons dan of neem contact met ons op via e-mail - wij helpen je graag persoonlijk op weg.