Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Draagtassen

00
Aanmelden
no image
no image
no image
Ontwerp online draagtassen

Doe iets aan de hoopjes vuilnis! Met een zelfontworpen draagtas bespaart u ons milieu veel plastic zakken - en bovendien kunt u met uw eigen ontwerp een duidelijk standpunt innemen! Natuurlijk kunt u ook bedrukte stoffen tassen als reclamemateriaal gebruiken. Maar een met liefde ontworpen tas is ook een origineel en persoonlijk cadeau. En met onze online tools is het heel eenvoudig om een bedrukte draagtas te maken.


Ze zijn lang populair geweest als promotieartikelen, maar vandaag de dag zijn bedrukte stoffen draagtassen vooral een statement tegen de verpakkingsrage en helpen ze onnodige verspilling. Onze tip: Ontwerp draagtassen met kerstmotieven, doe het met Kerstmis zonder inpakpapier en -folie en overhandig uw cadeautjes in uw zelfontworpen stoffen zakje. Dit gaat zeker goed samen met milieubewuste vrienden en familie. Heeft u een klein bedrijfje? Bedruk dan een paar dozijn van uw eigen draagtassen met uw motieven - u bespaart op verpakkingsmateriaal en geeft uw klanten tegelijkertijd een duurzaam en populair alledaags object met uw reclame in hun handen!

Draagtassen ontwerpen is kinderspel

Ook als u geen graficus of ontwerper bent, kunt u uw individuele ontwerp op de tassen laten drukken - onze online tool helpt u daarbij. Kies eerst de kleur van uw draagtassen. Als u het ecologische aspect wilt benadrukken, kunt u het beste een stoffen tas in een ongebleekte natuurlijke look kiezen. Als u het eenvoudig wilt, kunt u kiezen tussen zwart en wit. Stoffen tassen in felle kleuren zijn echt opvallend: u kunt kiezen tussen groen, blauw, rood en geel.

Speel bij het ontwerpen van uw draagtas met de kleur van de draagtas! U kunt bijvoorbeeld een logo of grafische elementen laten bedrukken in contrasterende kleuren. Uw bedrukte stoffen draagtas zal een blikvanger zijn en alle maximale aandacht krijgen. Als u de voorkeur geeft aan iets subtielers, druk dan een motief uit dezelfde kleurenfamilie op de rode tas - laat uw fantasie de vrije loop en probeer verschillende ontwerpen uit. In ons online ontwerptool kunt u uw eigen foto's en afbeeldingen op de online weergave van uw draagtas plaatsen en verplaatsen. Zo kunt u het afdrukzone optimaal benutten. Houd er bij het ontwerpen van uw draagtas rekening mee dat de kleuren op het scherm er anders kunnen uitzien dan het afgewerkte drukwerk!


Gratis sjablonen voor zelfontworpen draagtassen

Je hebt een idee voor je zelfontworpen tas, maar je mist het juiste motief? Geen probleem, kijk maar eens in onze fotodatabase. Hier vindt u foto's, symboolafbeeldingen, achtergrondgraphics en cliparts - netjes gerangschikt volgens verschillende gelegenheden en categorieën. Trouwens: De sjablonen zijn gratis!

Natuurlijk kunt u ook een verklaring afleggen met een bedrukte draagtas: Laat uw motto gewoon op de tas drukken - van de klassieke "jute in plaats van plastic" tot brutale uitspraken als "goede meisjes gaan naar de hemel, slechte meisjes gaan overal naartoe", alles is mogelijk.

Bent u een wijnhandelaar? Verpak de goederen van uw klanten in een stoffen zak met uw logo aan de ene kant en de slogan "Het leven is te kort om slechte wijn te drinken" aan de andere kant! Want wij drukken op één of beide zijden, net zoals uw ontwerp dat toelaat. Het is echter belangrijk dat de lijndikte in uw ontwerp minimaal 0,5 millimeter is. Lettertypes moeten groter zijn dan 11 punt - pas dan kunt u ze later goed lezen.


Hoogwaardige stoffen draagtassen met opdruk

Onze draagtassen meten 380 x 420 millimeter - dus een ringmap past er gemakkelijk in. De stevige katoenen stof is robuust en bestand tegen een behoorlijk gewicht. En als de tas met uw ontwerp vuil is: u kunt de tassen in de wasmachine op 30 graden wassen. De enige uitzondering is de droogkast, waar de bedrukte draagstoffen tassen niet zijn toegestaan. Bij het strijken mag de temperatuur van het strijkijzer niet te hoog zijn en mag alleen binnenstebuiten worden gestreken zonder stoom. Ga nu uw eigen draagtassen ontwerpen!