Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.
00
Aanmelden
ONTWERP NU ONLINE

Condoleance boeken

Geef begrafenisgasten de kans om liefdevolle en bedachtzame woorden achter te laten ter nagedachtenis aan de overledene. Gebruik onze stijlvolle ontwerpen om dit prachtige aandenken voor nabestaanden te maken.

Gebruik gratis templates

Met slechts een paar klikken kunt u onze ontwerptemplates aanpassen. Hier vindt u een verscheidenheid aan ontwerpen voor elke branche!

Maak je eigen ontwerp

Ben je creatief door passie en heb je geen voorbeelden nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Upload jouw eigen ontwerp

Heb je al een geweldig ontwerp gemaakt? Gewoon uploaden en je bent klaar!

Condoleanceregisters zelf ontwerpen en laten drukken

Een condoleanceregister is een stijlvolle mogelijkheid om de deelnemers aan een uitvaartdienst de gelegenheid te geven een paar woorden van deelneming achter te laten. Het condoleanceregister ligt klaar voordat de dienst in kerk of crematorium begint. Familie, vrienden en anderen die zijn gekomen voor de uitvaartdienst kunnen in het register hun medeleven tot uitdrukking brengen. Hier kun je condoleanceregisters in een stijlvolle uitvoering zelf en volgens je eigen wensen samenstellen en laten drukken.

Hoogwaardig papier en praktische formaten

Voor het drukken van het condoleanceregister gebruiken wij hoogwaardig kunstdrukpapier van voldoende gewicht. Zo krijgen de laatste groeten van de rouwenden een passend kader. Voor condoleanceregisters zijn er de formaten A5 en A4. Het kleinere condoleanceregister in A5 biedt met de afmetingen van 148 x 210 millimeter voldoende ruimte voor condoleances, afbeeldingen of andere inhoud. De versie op A4-formaat heeft de afmetingen 210 x 297 millimeter en kan, net als het kleinere exemplaar, in staand of dwarsformaat worden samengesteld.

Ohne großen Aufwand Kondolenzbücher online gestalten

Net in een tijd van rouw is niemand gebaat met ingewikkelde tools en uitgebreide ontwerpen. De FreeDesign-tool ondersteunt je zonder voorkennis en dure software bij het ontwerpen van je condoleanceregister. Voeg met een paar keer klikken afbeeldingen toe of kies een passend sjabloon uit de verzameling van gratis sjablonen. De bediening van de tool is intuïtief. Alles wat je nodig hebt is een smartphone of computer. Om het condoleanceregister helemaal naar je zin te maken kun je zoveel tijd nemen als je wilt. Pas als je de bestelling verstuurt, ontstaan er kosten. Als je je gratis hebt aangemeld, kun je beschikken over alle functies van de FreeDesign-tool.

Vielseitiger CMYK-Druck für hohen Gestaltungsspielraum

Je condoleanceregister wordt in CMYK-vierkleurendruk gedrukt. Daarmee beschik je bij het ontwerp van het register over een maximum aan mogelijkheden. Ontwerp afzonderlijke pagina's met afbeeldingen van de overledene of voeg bekende uitspraken van hem toe. Natuurlijk kun je ook eigen afbeeldingen of teksten uploaden in het drukbestand.