Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Bonuskaartjes

00
Aanmelden
no image
no image
no image
Online klantenkaarten aanmaken

Of het nu in de bakkerij, in de fitnessstudio of in de autowerkplaats is, de bonuskaart is een ingenieus product voor de klantenbinding. Als uw klanten na meerdere bezoeken een kleine beloning krijgen, dan komen ze vaker en is loyaliteit alles in het leven en in het bedrijfsleven. Met ons FreeDesign tool kunt u gemakkelijk online bonuskaarten ontwerpen voor uw bedrijf met slechts een paar klikken.


Wij drukken klantenkaarten in het standaardformaat van 85 x 55 millimeter in staand of liggend formaat. Deze handige papieren kaart past perfect in uw portemonnee of creditcard-doosje. Voor het bedrukken kunt u kiezen uit ons 300 grams chromo-board en andere papiersoorten. Het hangt allemaal af van welke indruk u op uw klanten wilt maken!

Met ons standaardpapier kiest u voor de goedkoopste optie. Als u wilt dat de klantenkaarten bijzonder robuust zijn, is het 400 grams offsetpapier de beste keuze. Met zijn gramgewicht is het gemakkelijk bestand tegen veelvuldig gebruik. Chromokarton is een goed alternatief. De ongestreken achterzijde is iets ruwer dan conventioneel papier. Het is zeer geschikt om kleine handgeschreven notities op achter te laten.

We kunnen ook beide zijden van uw klantenkaarten bedrukken. Dit geeft uw klanten nog meer ruimte om punten te verzamelen. Of u kunt één van de geweldige gratis ontwerpsjablonen gebruiken om uw bonuskaarten nog aantrekkelijker te maken.


Ontwerp uw perfecte klantenkaarten online

Easyprint maakt het gemakkelijk om online klantenkaarten te maken. U heeft geen grafische ontwerper of speciale software nodig om dit te doen, kies gewoon het ontwerp dat het beste is voor uw papieren kaarten. Het FreeDesign tool is volledig gratis. U heeft dus de mogelijkheid om de perfecte klantenkaart te maken. Natuurlijk kunt u ook uw eigen foto's of afbeeldingen aan de gratis motieven toevoegen. U kunt ze direct in de tool uploaden.


Voor wie zijn Easyprint bonuskaarten geschikt?

Als u het gemakkelijk vindt, een uitstekende printkwaliteit tegen eerlijke prijzen wilt, dan bent u bij Easyprint aan het juiste adres. Ons FreeDesign tool wordt al gebruikt door kappers, autoreparatiebedrijven, nagelstudio's, sportscholen, coffee-to-Go shops, bakkerijen en andere bedrijven. De reden voor onze populariteit is snel gevonden. Het is waarschijnlijk nog nooit zo eenvoudig geweest om online hoge kwaliteitskaarten te creëren. Het kost slechts een paar klikken van het idee naar het eindproduct. Probeer het maar eens! Met het gratis ontwerptool kunt u uw layout oppoetsen tot het past. De kosten ontstaan alleen als u de kaarten online afdrukt.


Het online ontwerpen en laten drukken van bonuskaarten is eenvoudig, ingenieus en goedkoop - natuurlijk met Easyprint!


Factsheet bekijken