Download_Desktop Facebook_Mobile Receipt_Desktop Delete_Desktop Oesterreich Belgien Schweiz Tschechien Deutschland Daenemark Spanien Finnland Frankreich UK Griechenland Ungarn Irland Italien Luxemburg Niederlande Daenemark Polen Portugal Schweden Slowenien Slowakei DesignCreate_Desktop DesignUpload_Mobile Oesterreich_Sprache Belgien_Sprache Schweiz_Sprache Tschechien_Sprache Daenemark_Sprache Deutschland_Sprache Griechenland_Sprache UK_Sprache Spanien_Sprache Finnland_Sprache Frankreich_Sprache Ungarn_Sprache Irland_Sprache Italien_Sprache Luxemburg_Sprache Niederlande_Sprache Daenemark Polen_Sprache Portugal_Sprache Slowakei_Sprache Slowenien_Sprache Schweden_Sprache Easyprint-Logo EP_BETA_Logo Trustpilot_ratings_0star_grey-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_1star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_2star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_3star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_4star-RGB Created with Sketch. Trustpilot_ratings_5star-RGB Created with Sketch.

Bedankkaarten

no image

no image

no image

Ontwerp bedankingskaarten online

Als je 'dank je wel' in perfecte vorm wilt zeggen, schrijf dan niet een e-mail of een WhatsAppje, maar kies het papieren formulier. Bij Easyprint kun je online bedankingskaarten ontwerpen voorzien van je eigen ontwerp en ze goedkoop laten drukken.


Wij drukken uw bedankingskaarten in twee verschillende formaten, DIN A5 (148 x 210 millimeter) en DIN A6 (105 x 148 millimeter). U heeft de keuze tussen staand en liggend formaat en kunt zelf bepalen of de binnenkant van de vouwkaarten leeg blijft of moet worden bedrukt.

Er zijn drie papier opties voor je bedankingskaarten. Het hoogwaardige 350 g/m² dik gecoat gestreken papier is ideaal voor het printen van kleurvaste fotomotieven of afbeeldingen. Kiest u voor 350 g/m² offsetpapier, dan kunnen de kaarten ook later in bepaalde printers worden verwerkt, bijvoorbeeld om de naam van de ontvanger toe te voegen. Het chromokarton met een gramsgewicht van 300 g/m² biedt een aantrekkelijk gevoel.

Wij adviseren één van onze papier afwerkingsmogelijkheden voor uw bedankingskaarten. Optische accenten kunnen worden bekomen door laminatie met glanzende of matte folie, extra haptische effecten kunnen worden bereikt met linnen of Softtouch folie. Het maakt niet uit of u slechts één persoon of veel mensen wilt bedanken: Wij kunnen tot 10.000 bedankingskaarten voor u drukken! Het standaard drukproces is CMYK vierkleurendruk. Dit geeft u maximale flexibiliteit in de keuze van het motief en de kleur van uw kaarten.


Creëer uw eigen ontwerp voor bedankingskaarten online - heel eenvoudig met Easyprint

Zijn de standaardkaarten in de winkels te saai voor u? Dan biedt het FreeDesign tool van Easyprint je de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten. Kies uit vele geweldige sjablonen en maak in een mum van tijd je eigen bedankingskaarten. Natuurlijk kun je ook een foto of afbeelding uploaden. Met behulp van de teksteditor kunt u eenvoudig tekstlijnen in de lay-out invoegen. Zo kunt u bijvoorbeeld een paar regels voor uw bedankingskaarten voorformuleren. Vervolgens printen we ze aan de binnen- of buitenkant van de kaarten in het door u gekozen lettertype en letterkleur. Dat klinkt niet alleen gemakkelijk, het is ook gemakkelijk! De configurator is vanzelfsprekend en kan zonder enige voorkennis worden gebruikt.


Creëer individuele bedankingskaarten voor veel verschillende gelegenheden met de gratis sjablonen

Easyprint's FreeDesign tool biedt u een enorme selectie aan ontwerpsjablonen. Zo heeft u de mogelijkheid om uw bedankingskaarten perfect aan te passen aan de gelegenheid. Of het nu gaat om een bedankje voor cadeaus voor een verjaardag, geboorte, bruiloft, communie, bevestiging of doop, of als bedankje voor de loyaliteit van de klant, met onze sjablonen kunt u perfect geïndividualiseerde, hoogwaardige drukwerkproducten creëren.

Zodra u uw bedankingskaarten hebt ontworpen, is alles klaar: u verstuurt uw bestelling online, wij drukken uw kaarten en leveren ze binnen enkele werkdagen af op het adres van uw keuze.

Ontwerp uw bedankingskaarten nu online en profiteer van de uitgebreide service van Easyprint!

Als u wilt, kunt u ook net zo goed wenskaarten, uitnodigingskaarten, kerstkaarten, fotokalenders of menukaarten online maken en ze goedkoop laten drukken.