Dárkové balicí papíry

Přihlásit se
NAVRHNOUT NYNÍ ONLINE

Balicí papír

Díky tomuto je obdarování ještě zábavnější! Nyní si můžete jednoduše navrhnout své kvalitní dárkové balení online pomocí několika kliknutí a my vám ho vymačkáme.

Balicí papír 115g/m² Mat

Použít bezplatné předlohy

Pomocí jen několika kliknutí můžeš individuálně upravit naše designové předlohy. Zde najdeš množství předloh pro každý obor!

Vytvořit vlastní design

Jsi kreativní a nepotřebuješ žádné předlohy? Zde jsi správně!

Nahrát hotový design

Už jsi vytvořil skvělý design? Stačí jej nahrát a hotovo!

Dárkové balicí papíry-Šablony pro příležitosti

Navrhněte dárkový balicí papír online

Tímto způsobem je dávání dárků ještě zábavnější! S Easyprintem můžete snadno a online vytvořit svůj vlastní vysoce kvalitní dárkový balicí papír několika kliknutími a nechat si jej vytisknout.

Firemní dárkový papír je samozřejmě také ideální pro jiné příležitosti nebo dárky pro zákazníky. Dobrá věc Easyprintu je, že je snadné přizpůsobit listy papíru podle Vašeho vkusu. Samozřejmě se postaráme o profesionální tisk na vynikající papír. A pokud potřebujete ještě několik listů, není to žádný problém. Vzhledem k tomu, že v naší moderní tiskárně můžete na jednu objednávku vytisknout až 250 dárkových balicích papírů, které jste sami navrhli.

Různé formáty vhodné pro různé velikosti dárků

Váš dárkový balicí papír tiskneme na kvalitní křídový papír o gramáži 115, 135 a 170 g / m². Vaše motivy, obrázky nebo návrhy jsou vytištěny na archy ve velikostech A3 (297 x 420 mm) až B1 ( 700 x 1 000 milimetrů). Pro tisk je k dispozici celá plocha. Takže máte dostatek prostoru pro své kreativní nápady. Pomocí nástroje FreeDesign můžete začít navrhovat online okamžitě!

Navrhněte jedinečný dárkový balicí papír na Vánoce, narozeniny nebo svatby

Díky skvělým fotografickým a grafickým šablonám z Easyprinu budete mít nekonečné možnosti, jak vytvořit svůj vlastní dárkový balicí papír. Protože nabízíme mnoho šablon, roztřídili jsme je podle témat a událostí. Potřebujete balicí papír na svatbu? Žádný problém! Jednoduše si vyberte událost a nechte se inspirovat a okouzlete jedinečnými motivy.

S nástrojem FreeDesign je to snadné. Nepotřebujete žádný speciální software ani předchozí znalosti. Nepotřebujete ani žádné šablony, protože Infowerk vám nabízí širokou škálu šablon fotografií a návrhů zdarma. Samozřejmě můžete také nahrát své vlastní obrázky, ilustrace, pozadí a loga. To je velmi snadné, protože nástroj FreeDesign je intuitivní.